Yhteystiedot

Kauneushoitola Indigo
Maalarinkuja 3
02650 Espoo
09-5122330
Tarkemmat yhteystiedot

Avoinna

Kauneushoitolamme on mahdollista tarjota hoitoaikoja tiistaista -perjantaihin
9.00-17.00.

Erikoiskasvohoidot

Silmänympäryshoito ½h

Silmänympärysiholle tehtävä erikoishoito on sekä pehmittävä, kosteuttava että elvyttävä. Jo yksi hoitokerta esimerkiksi kasvohoidon yhteydessä vaikuttaa ”silminnähden”, mutta mahdolliseen ongelmanhoitoon tarvitaan hoitosarja yhdistettynä kotihoitotuotteisiin.

Radiofrekvenssi ja neulaton mesoterapia 1h 30min

Hoidossa hyödynnetään radiofrekvenssiä ja elektroporaatiota eli sähköimpulssia. Radiofrekvenssi parantaa solukalvojen läpäisevyyttä, lisää kollageenin muodostusta sekä kiinteyttää löystyneitä kollageenisäikeitä. Elektroporaation avulla tehdään soluväleihin hetkellisesti mikroskooppisen pieniä kanavia, joiden kautta vaikuttavia aineita pystytään imeyttämään ihoon. Elektroporaatio käsittely myös aktivoi ihoa tuottamaan uusia kollageeni- ja elastiinisäikeitä.

Hoitokokonaiseuus käsittää puhdistusmaidon, kasvoveden, kuorinnan ja kojekäsittelyn (radiofrekvenssi ja neulatonmesoterapia) sekä hoidon päätteeksi erikoisnaamion. Naamion vaikutusaikana tehdään hartia hieronta.

Elvyttävä kasvohoito 1h 45min

Ikääntyvä iho menettää kimmoisuuttaan, kollageeni- ja elastiinisäikeiden rakenne muuttuu ja iho veltostuu. Hyaluronihapon määrän vähetessä, iho tuntuu kuivalta ja karhealta. Iholle alkaa muodostua pigmenttimuutoksia ja väristä tulee epätasainen.

Hoito on elvyttävä ja kiinteyttävä. Se ravitsee ihoa sekä aktivoi uusien solujen syntyä. Kirkastaa ihon väriä ja parantaa kosteuspitoisuutta.

Skin Scrubber kasvohoito 2h

Kirkastava ja kuoriva, ultraäänilaitteen avulla suoritettava hellävarainen ihonpuhdistus. Hoidossa käsitellään kasvojen kaulan ja decolleteen alue. Kuiva ihosolukko ja ihon pinnalla oleva tali poistetaan jonka jälkeen imeytetään  ihotyypille sopivat hoitoaineet. Tämän jälkeen hierotaan hartiat, kaula ja kasvot.Erikoisnaamio viimeistelee hoidon. 

Green Peel –yrttisyväkuorinta 1½-2½h + 2h

"Uusi iho viidessä päivässä" Tri Cristine Schrammekin biologinen Green Peel –yrttisyväkuorinta aikaansaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen. Kuorinnan lisäksi sekä ihon verenkierto että solujen uusiutuminen vilkastuu ja ihon aineenvaihdunta paranee. Ihon ylimpien kerrosten uusiutumisen nopeutumisen seurauksena hoito tasoittaa arpia, vähentää epäpuhtauksia, juonteita sekä ryppyjä. Hoito sopii myös ennenaikaisesti vanhenevan ja hyperpigmentoituneen ihon hoitoon. HUOM! Hoitokokonaisuuden aikana iho hilseilee voimakkaasti. Hoitojakson aikana iholle saa käyttää vain kosmetologin kotihoito-ohjeiden mukaisia aineita.

Näkyvien tuloksien saamiseksi tarvitaan sarjahoito. Hoitosarjaa ei ole mahdollista varata netin kautta. Ota yhteyttä suoraan hoitolaan. 09-5122330

Lifting 1h 15min

Liftin hoitosarja on 12 hoitokerran hoitokokonaisuus (2-3 käyntiä/viikko). Hoitokäynti sisältää koneellisen lihasaktivaattorikäsittelyn, radiofrekvenssin ja neulattoman mesoterapian. Hoitosarjan ylläpito tapahtuu 4 viikon välein tehdyllä yksittäisellä hoidolla.

Näkyvien tuloksien saamiseksi tarvitaan sarjahoito. Hoitosarjaa ei ole mahdollista varata netin kautta. Ota yhteyttä suoraan hoitolaan. 09-5122330imagescawqvwxw.jpeg